Surfcam Player Controls Disappear When Logged In

Sprout's picture
Sprout started the topic in Friday, 21 Sep 2018 at 9:38am

As per title and image.
Firefox 62.0 / Chrome 69.0.3497.100

thermalben's picture
thermalben's picture
thermalben commented Friday, 21 Sep 2018 at 9:46am

We've switched to a new player for Subscribers.

What player controls would you like to see that are missing? We are aware of the fullscreen button (that will return ASAP) but as far as I can see the others are not applicable for surfcams.

thermalben's picture
thermalben's picture
thermalben commented Friday, 21 Sep 2018 at 9:46am

We're also aware that the player displays a grey screen before streaming (rather than a still image from the cam) - we will attend to this shortly too.

loungelizard's picture
loungelizard's picture
loungelizard commented Friday, 21 Sep 2018 at 10:17am

got the blue filter on today? middleton point looks like sumatra!

thermalben's picture
thermalben's picture
thermalben commented Friday, 21 Sep 2018 at 10:23am

Probably just cloud shadows darkening the colour of the water (see the two images below, spaced a couple of minutes apart).

Looks more green to me though?

​​​​​​​

Sprout's picture
Sprout's picture
Sprout commented Friday, 21 Sep 2018 at 11:37am

Yep just the full screen one. Cheers mate.

Westofthelake's picture
Westofthelake's picture
Westofthelake commented Friday, 21 Sep 2018 at 11:59am

Interestingly today using Internet Explorer (work default) all the cams are coming up with the Sorry technical difficulties screen, yet on Chrome they're working fine.

thermalben's picture
thermalben's picture
thermalben commented Friday, 21 Sep 2018 at 12:14pm

The new player must not like IE (or the version of IE you are running). 

Can you please provide more info, such as:

Computer type (Desktop, Mobile)
OS and version (i.e. Mac OS 10.13.6, Windows 10)
Browser type and version (i.e. Chrome 69.0.3497.100, Internet Explorer 11.0)

Westofthelake's picture
Westofthelake's picture
Westofthelake commented Friday, 21 Sep 2018 at 12:23pm

No worries Ben, as I said it is the work one, and Chrome works fine.
Desktop, Windows 7 Pro (just noticed it's 25% into a windows update -which might be the problem?)
IE browser 11.0.9600.18837

thermalben's picture
thermalben's picture
thermalben commented Friday, 21 Sep 2018 at 12:43pm

Thanks WOTL - we'll look into it.